Wanneer was u het gelukkigst?

Bij de geboorte van mijn dochters was ik het gelukkigst. Daarna heb ik niet meer iets vergelijkbaars meegemaakt. Ik heb 4 dochters in de leeftijd van 22, 21, 19 en 16 jaar. En ik ben zeer trots op hen.

Wat is uw grootste prestatie?

Mijn reis naar Mekka. Dit is iets wat je 1 maal in je leven doet. Daar zie je in mijn beleving een hele andere wereld. Een wereld waar ik mij thuis voel. Ik was daar alleen met gebed en God bezig en vergat alles om mij heen. Dat was heerlijk om dat zo te ervaren. Natuurlijk was ik mij ook bewust van de gevaren die er zijn. Iedereen heeft in het nieuws kunnen zien en horen dat er de laatste keer 717 dodelijke slachtoffers zijn gevallen.

U mag 1 ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?

Ik zou niets aan mijzelf veranderen. Ik ben wie ik ben en daar ben ik blij mee.

Waar bent u bang voor?

Ik ben bang om dingen te horen die  ik liever niet hoor. Omdat ik anders het gevoel heb er verantwoordelijkheid voor te moeten nemen.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?

Ik wil altijd iemand helpen en problemen oplossen. Ik kan moeilijk nee zeggen maar wil ook echt graag helpen. en mijn ervaring dan is dat als je hulp biedt je dit altijd terug ontvangt.

Waar zou u het liefst willen wonen?

Ik zou het liefst in Almadina willen wonen. Dat ligt in Saudi Arabië. Buiten het feit dat de profeet Mohamed hier begraven ligt, zijn de mensen die daar wonen heel aardig en het voelt zeer prettig om bij hen in de buurt te zijn.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?

Eerlijkheid. Dit staat bij mij echt bovenaan.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?

Mijn Portemonnee en sleutels. 

 

Curriculum Vitae

Naam:
Hassan Mellahi

Geboortejaar:
1966

Bedrijf:
Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening

Functie:
Voorman

Bij dit bedrijf sinds:
2001

Hassan.jpg