Diensten

Alpha Omega is als facilitair dienstverlener gespecialiseerd in diverse diensten. Naast activiteiten als schoonmaken, vloeronderhoud, sanitair onderhoud en tuinonderhoud, is ons schoonmaakbedrijf ook toegespitst op services als dieptereiniging en hogedrukreiniging. Om u zo goed mogelijk te informeren over de diverse diensten, hebben wij enkele onderwerpen apart belicht. Het keuken onderhoud, het schoonhouden van kantoren, scholen bedrijven en instellingen worden op de verschillende pagina’s toegelicht. Rechts op deze pagina vindt u de verschillende diensten.

Onze Dienstverlening

Wij bieden u een een grote verscheidenheid aan dienstverlening waar u uit kan kiezen. Als schoonmaakbedrijf en als facilitair dienstverlener hebben wij opdrachtgevers waar we alleen de schoonmaak doen, maar ook klanten waar we de glas bewassing verzorgen, ongedierte bestrijdende, vloeren onderhouden en er voor zorgen dat de dispensers gewassen worden. Ook leveren wij desgewenst gebruiksartikelen zoals toiletrollen, handdoek dispensers, handzeep, vuilniszakken en luchtverfrissers.

Mocht u verdere vragen hebben over onze diensten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door ons te bellen op +31(0)33-47 66 541, of via onze contact-pagina.