Glazen wassen

Het schoonmaken van glas laten wij door een gespecialiseerd glazenwassersbedrijf uitvoeren. Bij de keuze voor deze samenwerking zijn wij selectief geweest. U kunt ook hier weer rekenen op vakwerk. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne en veilige hulpmiddelen. Zo wordt voor het reinigen van grote objecten of moeilijk bereikbare ramen het Tuckerpool-systeem ingezet.

Zo behoren sociale zorginstellingen, woningcorporaties, bedrijfskantoren, sportverenigingen, bouwbedrijven en vereniging van eigenaren al jarenlang tot onze tevreden klantenkring.

Bij telescoop glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van de eigenschap van puur water, dit is water zonder mineralen (demiwater). Wanneer we puur water over een oppervlak laten vloeien, lossen vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos op. Het reinigen van glas met het Tuckerpole systeem werkt sneller, effectiever en belast een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders. Het levert dezelfde zo niet een betere kwaliteit. Telescoop glasbewassing is ook toepasbaar voor het reinigen van gevelbeplating en damwanden.

Voordelen van telescoop glasbewassing:

  • Overal inzetbaar tot 4 hoog, zonder zware hulpmiddelen
  • Droogt streep- en vlekkeloos op
  • Milieuvriendelijk
  • Geen valgevaar, voorlopend op de komende regelgeving
  • Geen belasting van de gevel
  • Uitermate geschikt voor glas, gevelbeplating en kozijnen
  • Geen kostbare constructies of aanpassingen aan of om het pand/gebouw

Wij kunnen natuurlijk de plaatsen die wel te bereiken zijn, gewoon met de ladder uitvoeren. Het gebruik van een hoogwerker hoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over ramen wassen of een offerte aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.