Klussendienst

Reparatie.jpgKlussendienst is een breed begrip voor datgene wat  Alpha Omega  u kan bieden. In steden als Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden, Blaricum, Laren, Leusden, Zeist, Nijkerk maar ook in gebieden rondom deze plaatsen, doen wij klussen die u zelf niet kunt, wil of mag doen. U kunt hierbij denken aan het leeghalen van een zolder of aan het plaatsen van een schutting. Repareren van diverse zaken zoals een lekkende toilet of het vernieuwen van riolering of een lamp vervangen handgrepen vastzetten of dat wat u maar kunt bedenken. 

VCA diploma

Alpha Omega is een facilitair bedrijf die vakkundig personeel, in bezit van een VCA diploma naar de klussen stuurt. Professioneel en integer worden al uw klussen binnen afzienbare tijd gedaan.

Bent u op zoek naar extra handen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interne verhuizingen

Alpha Omega is haar opdrachtgevers graag behulpzaam als er intern moet worden verhuisd. In iedere organisatie komt het voor dat een functionaris of groep medewerkers naar een andere plek in het gebouw moet worden verplaatst. Wij werken graag mee door het verplaatsen van bureaus, kasten, stoelen en dozen. Ook bij interne verhuizingen zijn we flexibel met de werktijden. Het kan zowel in de ochtend als in de middag of de avond plaatsvinden.

Voor meer informatie over interne verhuizingen kunt u contact met ons opnemen.

Schilderwerk

Schilderwerk.jpgHiernaast ziet u een van onze uitgevoerde schilderwerken. De blauwe latex kleur is eerst aangebracht waarna deze is afgedekt en vervolgens zijn alle witte latex delen gespoten. Na afloop van deze klus hebben wij de vloeren schoongemaakt en in de was gezet. Zo zie je maar weer dat het handig is dat wij ook een schoonmaakbedrijf hebben.