Schoonmaak

De schoonmaakwensen en eisen van de opdrachtgever bepalen mede het werkprogramma en de controle hierop. De schoonmaakwerkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie, ingedeeld in dag-, week- en maandplanningen die de basis zijn voor duidelijk instructies voor de medewerkers.

Uw wens onze inzet

De opdrachtgevers van schoonmaakbedrijf Alpha Omega werken met een contactpersoon, die regelmatig in de kantoren, scholen, bedrijven en instellingen, te vinden is en goed bekend is met de situatie ter plaatse. De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend, de middag of de avond worden gewerkt. Het meeste werk wordt gedaan door mobiele teams van fulltime medewerkers die goed zijn opgeleid en zich volledig inzetten voor onze opdrachtgevers. Wij passen ons graag aan aan de wensen van de opdrachtgever.

Calimiteiten

Daarnaast zijn wij flexibel en kunnen snel inspelen op zich plotseling voor komende zaken. Wij kunnen ad-hoc en adequaat handelen en bij calimiteiten zijn wij het juiste adres voor u.

Offerte

Onze offertes zijn leesbaar en duidelijk. Dus geen addertjes onder het gras. U weet direct waar u aan toe bent. Het werkprogramma wordt direct in een voorstel meegestuurd met de offerte.