Over Alpha  & Omega

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf dat zijn oorsprong vindt in Hilversum en nu werkzaam is in verschillende steden in Midden-Nederland, waaronder Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Almere, Nijkerk, Wierden, Houten, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen.

Oprichter en eigenaar Jan Bakker is in 1990 onder de naam “Schoonmaakbedrijf Bakker” gestart en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf.

Het begon in 1990 met glazenwassen en schoonmaken. Later werd uitgebreid met diverse specialismen als:

  • Tapijtreiniging
  • Conserveren van vloeren
  • Strippen van vloeren
  • Diepte-reinigingen van bad- en sanitaire-ruimtes
  • Technische klussen
  • Sanitair onderhoud
  • Klussen- en onderhoudsbedrijf
  • Glas bewassing

In 2001 werd het bedrijf uitgebreid door de overname van een collega schoonmaakbedrijf. Ook kregen wij toen een nieuwe naam en verhuisde het kantoor naar Amersfoort. Ons werkgebied werd uitgebreid naar Midden-Nederland waar wij vooral in de randstad actief zijn.

In 2003 was er behoefte aan professionalisering. Er kwam meer duidelijkheid in onze core-business schoonmaken. Er kwam een nieuw logo, er werd een brochure ontwikkeld en er kwam een pay-off : uitblinkers in schoonmaak

Desalniettemin willen wij onze huidige en potentiële klanten een zo breed mogelijk pakket aanbieden in de facilitaire dienstverlening. Met behulp van onderaannemers en onze eigen kennis kunnen we al uw wensen regelen, uitvoeren en controleren.

Wij gaan er prat op dat wij ons onderscheiden op de schoonmaakmarkt door kwaliteit en professionaliteit. Deze kwaliteit zetten wij kracht bij door het afgeven van een unieke schoon garantie.

b0052p03-300x300.jpg

Eerlijkheid en openheid in de communicatie en hart voor de medewerkers staat bij ons in een hoog vaandel. Wij kennen de volgende lijfspreuk dan ook binnen het bedrijf:
“als wij de medewerkers als koning behandelen, neemt de klant uiteindelijk een vorstelijke plaats in”

Deze eerlijkheid en openheid hebben wij ook naar onze klanten waardoor de communicatie haast als vanzelf gaat een schone werkomgeving c.q. werkplek is daarvan het resultaat.