Dieptereiniging sanitair

Schoonmaken van sanitair betekent schoonmaken op een hoger plan. Gebruikers van uw toiletruimten mogen en moeten ervan uitgaan dat toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed bijgehouden worden. Toch raken onbereikbare en minder zichtbare plekken in uw sanitair snel vervuild. Door middel van dieptereiniging wordt dit tegengegaan en wordt uw sanitair 100% hygiënisch schoon.

Bij een dieptereiniging van uw sanitair kunnen er, waar mogelijk, ook onderdelen gedemonteerd. Zo komen we op plekken die onder normale omstandigheden niet worden gereinigd. Denk bij dieptereiniging aan de specialistische reiniging van urinoirs, toiletten, toiletzittingen, wastafels, afvoeren, kranen, spoelreservoirs, etc. Door onze dieptereiniging worden ze ontdaan van urineresten, urinesteen, fecale residu’s, roest, vet en kalkaanslag.

Dieptereiniging van sanitair betekent de meest grondige schoonmaak: zonder te veel in detail op dit specialisme in te gaan, ligt de kracht van dieptereiniging in het continu afwisselen in de PH-waarden van onze reinigingsproducten. Het afwisselend werken met enerzijds een hoge PH-waarde en anderzijds lage PH-waarden, zorgt ervoor dat onze producten tot de kern van uw sanitair doordringen. Dit maakt dat uw sanitair gegarandeerd 100% hygiënisch schoon is, in overeenstemming met de strengste eisen.

Contact opnemen
Terug naar onze diensten
“Alpha Omega, een bedrijf dat altijd voor ons klaar staat en de puntjes op de i weet te zetten.”

– Wim Walraven, VvE Hestiahof

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Graag stellen we u voor aan onze medewerkers