Glasbewassing

De glasbewassing van uw pand vraagt om extra aandacht. Want bij glasbewassing gaat het niet alleen over het lappen van de ramen: ook de kozijnen en het onderhoud van gevels horen bij glasbewassing. Natuurlijk wordt er nog steeds gewerkt met de traditionele ladder, spons en emmer. Maar tegenwoordig bestaan er modernere technieken die bijvoorbeeld ook op moeilijk bereikbare locaties kunnen reinigen. Denk hierbij aan telescopische glasbewassing of het bewassen met hoogwerkers of gondels.

De gevels van een pand zijn gevoelig voor de weerselementen. Gevels worden aangetast door wind, zonlicht en regen. Het is van belang gevels goed schoon te houden: dat voorkomt veel duurder, en vaak technisch onderhoud. Vuil, aanslag en bijvoorbeeld graffiti moeten professioneel worden verwijderd. Dit vraagt kennis van zaken. Een goed onderhouden gevel, inclusief de raampartijen en kozijnen, zorgt voor de juiste uitstraling van uw gebouw. Bij Alpha Omega beschikken we over de juiste kennis, hulpmiddelen en producten om uw ramen en gevels optimaal te reinigen en te onderhouden.

Contact opnemen
Terug naar onze diensten
“Wij zijn blij met de professionele glazenwassers die met de juiste gereedschappen veilig, snel en schoon werk afleveren.”
– Berend, Tennisvereniging Nieuwland

Offerte opvragen

Graag stellen we u voor aan onze medewerkers