Kantoren schoonmaken

Het schoonmaken van kantoren vraagt om vakmanschap en gespecialiseerde medewerkers! Een frisse werkomgeving stimuleert tot betere prestaties en een hogere productiviteit bij uw werknemers. Want een opgeruimd en schoon kantoor is een opgeruimd en fris hoofd. Het schoonmaken van kantoren vraagt een speciale en op maat gesneden aanpak. Niet alleen vanwege de hygiëne maar ook vanwege het feit dat de productiviteit van het pand en haar medewerkers niet mag worden gehinderd.

Het werk moet blijven doorgaan. Daarom vinden de schoonmaakdiensten bij kantoren veelal in de vroege ochtend of in de avond plaats. Er zijn steeds meer bedrijven die kiezen voor dagelijkse schoonmaak of een periodieke schoonmaak tijdens kantooruren. Speciale projecten vragen daarnaast om eenmalig schoonmaakonderhoud. Bijvoorbeeld als gaat om het extra reinigen van een trappenhuis of sanitaire ruimte.

Ook de vergaderruimte is een ruimte die specifiek hoort bij het schoonmaken van kantoren. Omdat er in deze ruimte veel en steeds wisselende mensen samenkomen, vraagt de hygiëne in deze ruimten extra aandacht. Het is belangrijk deze ruimte optimaal schoon te houden.

Contact opnemen
Terug naar alle diensten
“Alpha Omega, een bedrijf dat altijd voor ons klaar staat en de puntjes op de i weet te zetten.”

– Wim Walraven, VvE Hestiahof

Offerte opvragen

Graag stellen we u voor aan onze medewerkers