Scholen schoonmaken

Goede hygiëne en het zorgvuldig schoonmaken van scholen is van cruciaal belang. Dat lijkt logisch, maar in de praktijk blijkt dat niet alle scholen altijd even schoon zijn. Kinderen brengen een groot deel van hun tijd op de school door; bovendien is het immuunsysteem van kinderen nog niet volledig ontwikkeld. Een goede schoonmaak en hygiëne zijn daarom enorm belangrijk.

De schoonmaak van scholen is anders, want scholen zijn bijzondere gebouwen Zo worden sanitaire ruimten heel intensief gebruikt en is bovendien het hygiënebesef bij kinderen minder. Aangezien kinderen in basisscholen vaak nog op de grond spelen, is het reinigen en onderhoud van de vloeren ook een belangrijk thema. Wat voor bedrijven en kantoren geldt, geldt ook voor scholen: een frisse en hygiënische omgeving zorg voor betere prestaties.

Schoolbesturen krijgen vanuit de overheid een vergoeding voor schoonmaakwerk- zaamheden. Deze is gebaseerd op het aantal leerlingen en is niet heel ruim. Daarom werkt Alpha Omega met gespecialiseerd personeel dat is opgeleid om efficiënt te werken.

Indien u kiest voor Alpha Omega, wordt er gewerkt aan een schone en hygiënische school.

Contact opnemen
Terug naar alle diensten
“Wij zijn blij met de professionele glazenwassers die met de juiste gereedschappen veilig, snel en schoon werk afleveren.”
– Berend, Tennisvereniging Nieuwland

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Graag stellen we u voor aan onze medewerkers