Schoonmaakonderhoud

Een hygiënisch schoongemaakte ruimte zorgt voor een opgeruimd en fris hoofd. Wij faciliteren klanten in alle aspecten van het schoonmaakonderhoud. Simpel gezegd is dit het planmatig, gestructureerd en regelmatig schoonmaken van objecten. Indien u kiest voor schoonmaakonderhoud, maken wij gezamenlijk afspraken over uw schoonmaak: welke objecten worden er op welke wijze en in welke frequentie gereinigd? Bij schoonmaakonderhoud kunt u denken aan het gestructureerd schoonmaken van kantoren, bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen en sport- en fitnesscentra. Ook glasbewassing behoort tot de mogelijke werkzaamheden.

Speciale projecten vragen daarnaast om periodiek of eenmalig schoonmaakonderhoud. Bijvoorbeeld het extra reinigen van een trappenhuis of sanitaire ruimte. Dit kan altijd op projectbasis aan onze vaste werkzaamheden worden toegevoegd.

Vanzelfsprekend beschikken onze schoonmakers over alle benodigde vakdiploma’s en certificaten, waardoor je dus altijd een echte schoonmaakexpert in huis hebt.

Contact opnemen
Terug naar onze diensten
“Bij Alpha Omega is uw schoonmaak in goede handen. Ze werken netjes en komen hun afspraken na. De schoonmaker is ook zeer vriendelijk.”

Sanne van der Es, Carla’s Conditorie

Offerte opvragen

Graag stellen we u voor aan onze medewerkers