Wanneer was u het gelukkigst?

Toen mijn eerste kind werd geboren, wat een wonder en een prachtig moment toen ik haar voor het eerst vasthield. Heb overigens dat moment nog twee keer mee gemaakt, dus eigenlijk zijn het drie gelukkigste momenten 

Wat is uw grootste prestatie?

Het fietsen van de Elfstedentocht. 240 kilometer gefietst in 9 uur en een kwartier, samen met mijn zwager. Een unieke beleving waar ik met trots op terugkijk.

U mag 1 ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?

Dan zou ik willen stoppen met roken, een zwakte waar ik te makkelijk aan toegeef. Waarschijnlijk wordt ik op een dag wakker en denk ik “klaar ermee …” . Dan moet het denken alleen nog doen worden.

Waar bent u bang voor?

Hoogtes, niet dat ik hoogtevrees heb, maar echt lekker voel ik me niet op een ladder van 10 meter.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?

Caramel Fudge ! Daar mag je me midden in de week voor wakker maken

Waar zou u het liefst willen wonen?

In Osmorherley Engeland. We hebben meerdere fietsvakantie gedaan in Engeland, toen we dit plaatsje onderweg tegenkwamen was het eerste wat wij zeiden “hier wil ik wel wonen”. Een lieflijk en landelijk prachtig dorpje.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?

Eerlijkheid. Hoeveel mensen zeggen wel ‘het gaat goed’ als je vraagt of het goed gaat met ze, terwijl dat helemaal niet het geval is. Dus als het niet goed gaat met iemand, of met jezelf, zeg het dan. Dan kan degene die het gevraagd heeft daar rekening mee houden.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?

Het horloge van mijn vader, het eerste horloge wat mijn vader gekocht heeft eind jaren 40. Mijn vader draagt deze niet meer, en hij vond het fijner als hij ziet dat ik hem draag, dan dat hij ligt weg te stoffen. 

 

Curriculum Vitae

Naam:
Jan Henk de Weerd

Geboortejaar:
1968

Bedrijf:
Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening

Functie:
Operationeel manager

Bij dit bedrijf sinds:
2016

image1.JPG