Over ons

Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening begon in 1990 in Hilversum met glasbewassing en schoonmaakwerk. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de facilitaire dienstverlening, met een werkgebied dat zich vooral in het midden van het land bevindt. Onze dienstverlening heeft zich de afgelopen jaren verder uitgebreid: van het conserveren van vloeren, diepte-reinigingen van bad- en sanitaire-ruimtes tot en met het doen van technische klusopdrachten.

We doen wat we beloven of liever, net iets meer. Wat klanten van ons verwachten en eisen, wordt door onze ervaren medewerkers in de praktijk geleverd. Binnen Alpha Omega hechten wij grote waarde aan professionaliteit, integriteit en een respectvolle benadering van mens en milieu. Deze waarden hebben we vertaald in concreet beleid: we garanderen een professioneel personeelsbeleid en een eerlijke en correcte omgang met onze opdrachtgevers. Deze werkwijze zit in onze genen!

Het is onze ambitie de meest betrouwbare en innovatieve partner te zijn op het gebied van facilitaire dienstverlening. Duurzaamheid is een belangrijke pijler: we hebben oog voor het milieu én voor mensen. Het gebruik van duurzame materialen en vloeistoffen is bij ons uitgangspunt: circulariteit staat hoog op de agenda! We investeren in onze medewerkers door middel van scholing en opleidingen. We streven naar langdurige samenwerkingen en proberen continu te vernieuwen: met als doel onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Contact opnemen
Alpha Omega, een bedrijf dat altijd voor ons klaar staat en de puntjes op de i weet te zetten.
– Wim Walraven van VvE Hestiahof

Onze medewerkers

Hieronder enkele van onze medewerkers op kantoor en op de vloer.
Momenteel hebben wij een team van 45 man sterk.

Marcel

Marcel Bakker
Algemeen Directeur

Hans

Hans Oosterhagen
Operationeel Directeur

Jan

Jan Bakker
Commercieel manager

Dorith

Dorith Laros
Ambulant Objectleider

Anita

Anita van den Broek
Financiële administratie

Hassan

Hassan Mallahi
Voorman

Hisham

Hicham El Mellouli
Schoonmaakmedewerker

Janneke

Janneke Schulten
Schoonmaakmedewerkster

Offerte opvragen

Wij komen graag bij u op de koffie om uw wensen te bespreken